Restaurangchef

Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår köksmästare. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Du har personalansvar och gör schemaläggning. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och personal är bland det roligaste som finns. Du älskar ett högt tempo och är alltid en god förebild. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp. Du ska ha arbetat i en ledande befattning tidigare, vara hands on och kunna leda en grupp mot organisationens mål. Ett mat och dryckes intresse är ett måste. Stor del av arbetstiden är i drift på kvällar och helger.
 

-Leda och fördela arbetet i restaurangen
-Samarbeta med köksmästaren
-Schemalägga
-Kvalitetssäkra
-Coacha och leda personalen
-Sköta beställningar
-Arbeta i drift
-Säkerställa att kunskap finns om regelverk/lagstiftning inom arbetsområdet, samt att detta efterlevs av personalen
-Säkerställa att restaurangen har den utrustning som krävs för att kunna leverera
-Att vara restaurangens ansikte utåt vad gäller kommunikation med gäster och arrangörer

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Heltid 
Tillsvidare

 

Kontakt

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör
  4. sön